Autor |
Wiadomość |
Gertumkas
Nowicjusz
Dołączył: 08 Lut 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Pon 9:45, 08 Lut 2016 |
|
Catering to dobra sprawa warto sobie ogarnać jakieś solidne jedzenie na każdą impreze będzie dobre ja lubie takie ogarniete imprezy. |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
Makówka
Bywalec
Dołączył: 13 Lut 2015
Posty: 305
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Pią 9:07, 19 Lut 2016 |
|
Jak dla mnie catering na domową imprezę to zdecydowanie przesada. Można spokojnie samemu coś przygotować. |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
tarsifal
Nowicjusz
Dołączył: 27 Lip 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Śro 8:09, 27 Lip 2016 |
|
Ale na pewno warto zainwestować w [link widoczny dla zalogowanych]. Trzeba mieć porządne narzędzia do gotowania. |
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez tarsifal dnia Śro 8:33, 03 Sie 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Marcinwsd
Nowicjusz
Dołączył: 10 Sie 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Śro 9:09, 10 Sie 2016 |
|
Jeżeli jest możliwość, to najlepiej zrobić grilla. Myślę, że to najprostsze rozwiązania. A jeśli nie, no to pokombinować, jakieś sałatki, może faktycznie bigos itp. |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
Rikel
Nowicjusz
Dołączył: 22 Wrz 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Czw 8:40, 22 Wrz 2016 |
|
Catering na imprezy w obecnych czasach to najlepsze rozwiązanie. |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
Makówka
Bywalec
Dołączył: 13 Lut 2015
Posty: 305
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Pią 9:50, 30 Wrz 2016 |
|
Tylko to sporo kosztuje. Wątpię, żeby się opłacało. |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
wiik
Nowicjusz
Dołączył: 05 Kwi 2016
Posty: 27
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Czw 21:35, 27 Paź 2016 |
|
Na takie domowe imprezy u mnie najlepiej sprawdzają sie przekąski. Przygotowuję je sama, dzięki temu wiem, że jest to zdrowe, np. ostatnio robiłam z dodatkiem koziego sera chavroux i wszystkim smakowało szybko poszło! |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
Makówka
Bywalec
Dołączył: 13 Lut 2015
Posty: 305
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Pon 17:16, 07 Lis 2016 |
|
Fajne sprawdzają się też parówki w cieście francuskim. I wszyscy je lubią. |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
Cloe
Nowicjusz
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Wto 14:33, 15 Lis 2016 |
|
wiik napisał: |
Na takie domowe imprezy u mnie najlepiej sprawdzają sie przekąski. Przygotowuję je sama, dzięki temu wiem, że jest to zdrowe, np. ostatnio robiłam z dodatkiem koziego sera chavroux i wszystkim smakowało szybko poszło! |
Z tej piramidki? Co dobrego robiłaś? Często jemy go na śniadanie i chętnie wykorzystam przepisy. |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
Makówka
Bywalec
Dołączył: 13 Lut 2015
Posty: 305
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Wto 11:06, 22 Lis 2016 |
|
A możecie wkleić tutaj przepis? Jestem ciekawa tej przekąski. |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
Cytrynka
Początkujący
Dołączył: 03 Mar 2014
Posty: 175
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Czw 12:30, 08 Gru 2016 |
|
Ja na takie imprezy zawsze robię sałatki. |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
wiik
Nowicjusz
Dołączył: 05 Kwi 2016
Posty: 27
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Wto 23:23, 13 Gru 2016 |
|
Na przykład polecam wam zrobic takie bruschette z kozim serem, awokado i pieczonymi pomidorkami cherry, pycha:) Tu macie przepis: Składniki na 2 osoby:
1 świeży ser kozi Chavroux (opakowanie typu piramidka),
8 kromek bagietki pszennej,
1 awokado pokrojone wzdłuż w plastry,
16 pomidorków cherry,
Oliwa z oliwek,
½ łyżeczki suszonego tymianku,
½ łyżeczki suszonej bazylii,
Sól, świeżo zmielony pieprz,
Świeże zioła do dekoracji
Przygotowanie:
Pomidorki obtaczamy w oliwie, doprawiamy solą oraz ziołami i pieczemy w 180℃ przez 15 minut.
Kromki bagietki skrapiamy oliwą i podpiekamy aż się zrumienią. Następnie smarujemy świeżym kremowym kozim serem Chavroux, układamy plastry świeżego awokado i kładziemy na każdej grzance 2 pomidorki. Dekorujemy świeżymi ziołami i natychmiast podajemy. |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
Cloe
Nowicjusz
Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Wto 21:48, 07 Mar 2017 |
|
Kurczę, chciałam ten przepis zrobić, ale nie widzę nigdzie tego serka. Gdzie kupujesz Chavroux? |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
|